Jesteś tutaj: Start / Wdrażanie LSR 2014-2020 / PL-BY-UA 2014 - 2020 / PL-BY-UA 2014-2020 "Nadbużańskie tradycje kulinarne" / WARSZTATY ZACHOWANIE DZIEDZICTWA KULINARNEGO W DOLINIE BUGU GOŁĄBKI
WARSZTATY ZACHOWANIE DZIEDZICTWA KULINARNEGO W DOLINIE BUGU GOŁĄBKI
14 marca 2022
Na warsztatach ,,Zachowanie dziedzictwa kulinarnego w Dolinie Bugu- gołąbki" Panie z Koła Gospodyń
wiejskich w Huszlewie przygotowały gołąbki w trzech wersjach:
1. gołąbki z kapustą włoską i ziemniakami
2. gołąbki z czerwonej kapusty z kaszą gryczaną.
3. gołąbki tradycyjne z mięsem mielonym z sosem pomidorowym.
Projekt realizowany przy wsparciu finansowym Unii Europejskiej w ramach programu współpracy
CBC Programme Poland-Belarus-UkraineCBC Programme Poland-Belarus-Ukraine
Projekt realizowany z partnerem Агенція місцевого економічного розвитку Кам'янка-Бузького району