Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu"

Warsztaty z przygotowania dań wegetariańskich i wegańskich na bazie lokalnych produktów podlaskich

14 czerwca 2021
Uczestnicy warsztatów rozpoczęli tydzień bardzo produktywnie.
Dzisiaj w Inkubatorze Przetwórstwa Rolno - Spożywczego w Klimczycach - Kolonii odbyły się warsztaty z przygotowania dań wegetariańskich i wegańskich na bazie lokalnych produktów podlaskich.
Uczestnicy pod okiem prowadzącego przygotowali lasagne z bakłażanem , kotlety mielone soczewicowe, pastę muhammara z papryki oraz deser z rabarbaru i kaszy manny.
Warsztaty odbyły się w ramach projektu współpracy "Kuchnia nas łączy", realizowanego wraz z Lokalna Grupa Działania "Bądźmy Razem" oraz VVG Nemunas.
Dziękujemy za obecność!

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie