PL-BY-UA 2014-2020 "Nadbużańskie tradycje kulinarne"

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

Artykuły

Zapytanie ofertowe przygotowanie zupy regionalnej podczas „Nadbużańskiego Festiwalu Smaków”

Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" ogłasza zapytanie ofertowe na przygotowanie zupy regionalnej podczas „Nadbużański Festiwal Smaków” w „Ziołowym Zakątku” organizowanego w dniu 19.06.2022 r.

Termin składania ofert upływa dnia 31.05.2022 r. o godz. 15.30. 

Więcej informacji w dołączonym zapytaniu ofertowym.

24 maja 2022

Zapytanie ofertowe przygotowanie cateringu podczas Nadbużańskiego Festiwalu Smaków

Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" ogłasza zapytanie ofertowe na przygotowanie cateringu podczas „Nadbużańskiego Festiwalu Smaków” w „Ziołowym Zakątku” organizowanego w dniu 19.06.2022 r.

Termin składania ofert upływa dnia 31.05.2022 r. o godz. 15.30. 

Więcej informacji w dołączonym zapytaniu ofertowym.

24 maja 2022

Zapytanie ofertowe na nagłośnienie i oświetlenie podczas Nadbużańskiego Festiwalu Smaków

Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" ogłasza zapytanie ofertowe na wynajem i wykonanie usługi związanej z nagłośnieniem i oświetleniem oraz obsługą techniczną i prowadzenie potańcówki podczas „Nadbużański Festiwal Smaków” w „Ziołowym Zakątku” organizowanego w dniu 19.06.2022 r.

Termin składania ofert upływa dnia 31.05.2022 r. o godz. 15.30. 

Więcej informacji w dołączonym zapytaniu ofertowym.

24 maja 2022

Zapytanie ofertowe: usługa zabezpieczenia medycznego imprezy „Nadbużański Festiwal Smaków”

Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" ogłasza zapytanie ofertowe na zapewnienie usługi zabezpieczenia medycznego imprezy „Nadbużański Festiwal Smaków” w „Ziołowym Zakątku” organizowanej w dniu 19.06.2022 r. w godz. 16:00 – 22.00 (impreza masowa - 1000 osób).  

Termin składania ofert upływa dnia 27.05.2022 r. o godz. 15.30. 

Więcej informacji w dołączonym zapytaniu ofertowym.

20 maja 2022

Zapytanie ofertowe: usługa ochroniarska imprezy masowej: „Nadbużański Festiwal Smaków”

Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" ogłasza zapytanie ofertowe na zapewnienie usługi ochroniarskiej imprezy masowej: „Nadbużański Festiwal Smaków” w Ziołowym Zakątku w Korycinach. Ochrona uczestników i mienia na imprezie oraz zabezpieczenie i ochrona sceny oraz osób występujących podczas imprezy w tym przygotowanie dokumentacji imprezy masowej. 

Termin składania ofert upływa dnia 26.05.2022 r. o godz. 15.30. 

Więcej informacji w dołączonym zapytaniu ofertowym.

 

19 maja 2022

Zapytanie ofertowe na zaklejane opaski na rękę jednorazowego użytku

Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" ogłasza zapytanie ofertowe na wykonanie naklejanych opaskek na rękę jednorazowego użytku.
Termin składania ofert upływa dnia 24.05.2022 r. 

Więcej informacji w dołączonym zapytaniu ofertowym. 

17 maja 2022

Zapytanie ofertowe - Plakat promocyjny informujący o Nadbużańskim Festiwalu Smaków

Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" ogłasza zapytanie ofertowe na plakat promocyjny informujący o Nadbużańskim Festiwalu Smaków (projekt graficzny i druk).
Termin składania ofert upływa dnia 24.05.2022 r. 

Więcej informacji w dołączonym zapytaniu ofertowym. 

17 maja 2022

Rozstrzygnięcie konkursu na Stół Regionalny

Przejdź do - Rozstrzygnięcie konkursu na Stół Regionalny

W dniu 10.04.2022 r. podczas Kiermaszu Wielkanocnego w Nadbużańskim Ośrodku  Promocji Produktu Lokalnego „Zagubek” zorganizowaliśmy Konkurs na Stół Regionalny w ramach projektu „Nadbużańskie Tradycje Kulinarne”. W konkursie mogły wziąć udział Koła Gospodyń Wiejskich, których członkowie uczestniczyli  w warsztatach  ,,Zachowanie dziedzictwa kulinarnego w Dolinie Bugu”.

11 kwietnia 2022
Czytaj więcej o: Rozstrzygnięcie konkursu na Stół Regionalny

WARSZTATY ZACHOWANIE DZIEDZICTWA KULINARNEGO W DOLINIE BUGU PAROWCE

Przejdź do - WARSZTATY ZACHOWANIE DZIEDZICTWA KULINARNEGO W DOLINIE BUGU PAROWCE

Panie z Koła Gospodyń Wiejskich w Ogrodnikach na warsztatach Zachowanie dziedzictwa kulinarnego w Dolinie Bugu przygotowały parowce. Popularne danie podlaskie podane było w wersji wytrawnej z gulaszem i surówką oraz w wersji słodkiej z musem truskawkowym i waniliowym.

Projekt realizowany przy wsparciu finansowym Unii Europejskiej w ramach programu współpracy CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine

Projekt realizowany z partnerem Агенція місцевого економічного розвитку Кам'янка-Бузького району

 

8 marca 2022

KONKURS STÓŁ REGIONALNY

Zapraszamy wszystkie organizacje uczestniczące w warsztatach: ,,Zachowanie dziedzictwa kulinarnego w Dolinie Bugu" do udziału w konkursie ,,Stół Regionalny".

Aby wziąć udział w konkursie należy przesłać wypełniony frmularz na adres: kierownik@tygieldolinybugu.pl 

lub dostarczyć osobiście do biura Stowarzyszenia ,,Lokalna Grupa

Dzialania -Tygiel Doliny Bugu"  na adres: ul.warszawska 51,lok. 7,17-312 Drohiczyn do 31.03.2022 r. do godz. 15:30.

Liczba miejsc ograniczona !

Wszytskie informacje dotyczące konkursu ,,Stół regionalny" zawarte są w regulaminie  poniżej. 

Projekt realizowany przy wsparciu finansowym Unii Europejskiej w ramach programu współpracy CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine
 
 
 
 
 
 
18 marca 2022
Czytaj więcej o: KONKURS STÓŁ REGIONALNY

WARSZTATY ZACHOWANIE DZIEDZICTWA KULINARNEGO W DOLINIE BUGU GOŁĄBKI

Przejdź do - WARSZTATY ZACHOWANIE DZIEDZICTWA KULINARNEGO W DOLINIE BUGU GOŁĄBKI
Na warsztatach ,,Zachowanie dziedzictwa kulinarnego w Dolinie Bugu- gołąbki" Panie z Koła Gospodyń
wiejskich w Huszlewie przygotowały gołąbki w trzech wersjach:
1. gołąbki z kapustą włoską i ziemniakami
2. gołąbki z czerwonej kapusty z kaszą gryczaną.
3. gołąbki tradycyjne z mięsem mielonym z sosem pomidorowym.
Projekt realizowany przy wsparciu finansowym Unii Europejskiej w ramach programu współpracy
CBC Programme Poland-Belarus-UkraineCBC Programme Poland-Belarus-Ukraine
14 marca 2022